logo-goeie-zaak

Er was een goede reden om met een extra nieuwsbrief te komen: speciale soorten koffie.
En dan is er ook ruimte om nog wat anders te schrijven. Hierbij. Veel leesplezier gewenst.

Lees meer...Extra Nieuwsbrief Herfst 2017

4x Nieuw

De schilderingen van het Tunesisch aardewerk is met de hand aangebracht door echte vakmensen. Een groep dove vrouwen ontwerpt de patronen en andere vrouwen en mannen beschilderen het servies. Hierdoor is elk onderdeel uniek en verschilt hij per keer een klein beetje.

Lees meer...4x Nieuw

Kerstpakketten 2015

Laat u bij het samenstellen van uw kerstpakket dit jaar inspireren door producten met een bijzonder verhaal. Ze zijn afkomstig uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Ambachtelijk geproduceerd, veelal met oorspronkelijke materialen en technieken. U kunt kiezen uit talloze heerlijke levensmiddelen, serviezen, schalen, glaswerk en sfeervolle gebruiksvoorwerpen. U geeft iemand een mooi cadeau. En tegelijkertijd doet u iets waardevols voor de mensen die de producten maken.

Lees meer...Kerstpakketten 2015

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief van Goeie Zaak Texel komt ongeveer 1 keer per kwartaal uit. Deze kan op verzoek verzonden worden per e-mail. Schrijf u in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws

Misschien had je de buzzz al gehoord: De Limited editions zijn er weer! We zijn blij dat we het eindelijk weer van de daken mogen roepen. Drie te gekke & heel bijzondere smaakcombinaties waar je je vingers nog net niet bij op eet. Wees er snel bij, want ze zijn er maar tijdelijk, dus op is op! Nu te koop bij de Goeie Zaak Texel.

Lees meer...Het laatste nieuws

Ja, ze zijn er!!!

Deze repen zijn niet alleen buitengewoon nieuw, maar ook buitengewoon lekker. Al zeggen we het zelf. Verder zijn we gewoon onszelf gebleven, hoor. Ze komen in ons vaste assortiment en zijn het hele jaar te koop bij iedereen die ons vanaf onze start een kans gaf in zijn winkel, en zo aan het begin stond van ons succes. Dat zijn we natuurlijk niet vergeten, en daarom maken we ze o.a. exclusief voor de Wereldwinkels.

Lees meer...Ja, ze zijn er!!!

Schitterend aardewerk uit Tunesië

De Goeie Zaak verkoopt sinds kort schitterend aardewerk uit Tunesië.

Lees meer...Schitterend aardewerk uit Tunesië

Prachtige Fairtrade hangstoelen

De zomer nadert en iedereen is al volop bezig met de tuin. Het is dan ook de hoogste tijd om lekker te genieten van alle arbeid en lekker te luieren in een kleurrijke hangstoel uit El Salvador.

Lees meer...Prachtige Fairtrade hangstoelen

Dopper roept plastic zwerfafval een halt toe

In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee waar ze een plastic soep vormen. In deze soep drijft 100 miljard kilo plastic. In de vijf grote oceaangebieden waar dit afval zich concentreert zit 36 keer meer plastic dan plankton. Kun je het je voorstellen? En wist je dat er voor 1 plastic flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is?

Lees meer...Dopper roept plastic zwerfafval een halt toe

Inleveren oude mobieltjes

Heeft u een oude mobiele telefoon die u niet meer gebruikt? Of lege print cartridges? Gooi ze dan niet weg. Voor Hulphond Nederland zijn ze geld waard. Het recyclen van deze items levert namelijk een vergoeding op voor Hulphond Nederland. U helpt de opleiding van onze honden dan ook door uw mobieltjes en/of cartridges op te sturen in de speciale inzamelenvelop. Bij de wereldwinkel Goeie Zaak staat een inzameldoos.

Lees meer...Inleveren oude mobieltjes

Leerlingen ROC op de bres voor “eerlijke chocolade”.

Er moet een einde komen aan de kinderslavernij in de cacao-industrie. Dit thema brachten Belinda Waaijer en drie medeleerlingen van het ROC Kop van Noord-Holland  onder de aandacht.

Lees meer...Leerlingen ROC op de bres voor “eerlijke chocolade”.

Speciaal voor ondernemers

In onze winkel vindt u consumptieartikelen zoals koffie, thee, suiker, chocolade, koek, frisdranken, wijn, kruiden en tal van andere voedselproducten zowel voor kleinverbruik als voor grootverbruik. Daarnaast vindt u een groot aantal woonaccessoires, persoonlijke artikelen, geschenkartikelen en textiele producten. Al onze producten zijn fair trade of biologisch gecertificeerd en worden rechtstreeks of via gespecialiseerde importorganisaties afgenomen van kleinschalige producenten en coöperaties in de derde wereld.

Lees meer...Speciaal voor ondernemers

Klantenkaart

Ook bij de "Goeie Zaak" kunt u weer sparen voor korting. Dit doet u door middel van onze Klantenkaart. Bij elke vijf Euro die u besteedt in de winkel krijgt u één stempel. Een volle stempelkaart geeft u recht op twee Euro vijftig korting op uw eerstvolgende aankoop. U hebt echter ook de mogelijkheid deze korting te doneren aan het goede doel! Klantenkaarten zijn te verkrijgen aan de kassa van de "Goeie Zaak".

Lees meer...Klantenkaart

Openingstijden

Maandag

: 9.30 - 17.30

Dinsdag

: 9.30 - 17.30

Woensdag

: 9.30 - 17.30

Donderdag

: 9.30 - 17.30

Vrijdag

: 9.30 - 17.30

Zaterdag

: 9.30 - 17.00

Zondag

: gesloten